Meclis'te en çok kullanılan uygulama: Hesap makinesi
Muharrem Sarıkaya, ittifak tartışmalarından dolayı Meclis'te en çok hesap makinesi uygulamasının kullanıldığını yazdı.

İttifak tartışmalarının siyasiler üzerindeki etkisi ise cep telefonlarına kadar girmiş gözüküyor. Nedeni ise Muharrem Sarıkaya'nın bugünkü köşe yazısında saklı.
'Partilerin sandık kompartımanları' başlıklı bir yazı kaleme alan Sarıkaya, 'İster kuliste, ister odalarda, TBMM'de hemen herkesin cep telefonunun en çok açık kalan uygulaması hesap makinesi...' ifadesini kullandı.
Akıllı telefonların ekranlarının bir bölümünde geçen seçimin sandık sonuçlarının durduğu yazan Sarıkaya, 'Yani “Kim kiminle ittifak yaparsa veya kimler ayrı girer, kimler tek başına kalırsa oylar nasıl hareket ediyor?” sorusunun hesabını yapıyor.' diye ekledi.
Köşe yazısının tamamı için tıklayınız.
