Kemalpaşa Belediyesi'nden Cumhuriyet Konseri
İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Rafet El Roman tarafından bir konser düzenlenecek. Konser, 29 Ekim Pazartesi günü saat 19:00’da Binali Yıldırım Millet Bahçesi’nde yapılacak.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, popüler sanatçı Rafet El Roman’ın sahne alacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserine tüm Kemalpaşalıları ve İzmirlileri davet etti. Uğurlu, kemalpaşa’a merkezden vatandaşlar için araç kaldıracaklarını belirterek "İlçemize kazandırdığımız Binali Yıldırım Millet Bahçesi’nde yapacağımız ilk büyük organizasyon Cumhuriyet konseri olacak. Bunun için her şeyi kusursuz yaparak hemşehrilerimizle birlikte Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yıl dönümü kutlayacağız" dedi.
Cumhuriyet Bayramı coşkusunu tüm İzmirlilerle birlikte yaşamak istediklerini vurgulayan Başkan Uğurlu, bu milli günde bir arada olacaklarını ifade ederek, şimdiden Kemalpaşa’nın ve Türkiye’nin Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik etti.
