Kaymakam Duru, 'Uyuşturucu İle Mücadelemiz Aralıksız Sürecek'
Develi Kaymakamı Murat Duru, ilçede uyuşturucu ile mücadelenin aralıksız süreceğini belirterek, son yapılan operasyonda 6 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Develi Kaymakamı Murat Duru konuyla ilgili açıklamasında, "Güzel insanların yaşadığı Develimizde hükümetimizin açıkladığı “Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı” çerçevesinde uyuşturucu kullananlara ve uyuşturucu tacirlerine karşı tavizsiz vermeden mücadelemizi sürdürüyoruz.
Kayseri Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile ilçe Emniyet Müdürlüğü personelimizin 3 aydır takip ettiği ve uyuşturucu ticareti yaptığı teknik takip ve dinlemeleri neticesinde belirlenen 6 şahıs yakalanmıştır. Bu şahısların adli soruşturması devam etmektedir.
Hükümetimizin, İçişleri Bakanlığımızın ve Kayseri Valiliğimizin talimatları doğrultusunda uyuşturucu tacirlerine Develimizde göz açtırmadan asla taviz vermeden aralıksız mücadelemizi sürdüreceğiz inşallah. Bizler mücadelemizi sürdürürken Develimizin güzel insanları hemşerilerimin de bu konuda duyarlı olmasını istirham ediyorum" dedi.
