Doğum Günü Hediyesi Sokak Hayvanı Oldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi mutlu bir ana şahitlik etti. Coşku Alp isimli genç, doğum günü olan arkadaşına Rehabilitasyon Merkezi’nden bir sokak hayvanı hediye etti.

Doğum Günü Hediyesi Sokak Hayvanı Oldu
Sokak hayvanları için herkes seferber olurken onların koruması ve rehabilitasyonu için çalışan Aydın Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi vatandaşların uğrak yeri oldu. Birçok vatandaş sahipsiz hayvanlara yuva açmak için seferber oldu. Bir bir bakımları ve tedavileri Büyükşehir Rehabilitasyon Merkezi’nde yapılan can dostlarımız aynı zamanda sahiplendiriliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gelen Coşkun Alp isimli genç, arkadaşına bir köpek hediye etmek istedi. Merkezi gayet ferah ve temiz bulan Alp ve arkadaşı bu merkezi kazandıran Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek bir köpek aldılar. Köpek ile birlikte kısa zamanda kaynaşan Coşkun Alp ve arkadaşı bir süre merkezide gezdi.

Merkez de kalan can dostlarımızla birlikte bir süre vakit geçiren Coşkun Alp bir petshoptan da arkadaşıma köpek hediye edebileceğine değinerek, evsiz ve rehabilitasyon merkezinde yaşayan bir köpeği tercih ettiklerini söyledi.

Alp, “Sokak Hayvanları bizim can dostumuz. Elbette arkadaşıma bir petshoptan bir köpek hediye edebilirdim. Ancak arkadaşımın evsiz barksız bir canlıya evini açmasını istedim. İkiside çok mutlu olacak. “ dedi.

Ayrıca Merkezin güzelliğine de değinen Alp, “ Burası harika bir yer olmuş. Onlar için tertemiz mis gibi bir merkez. Tedavileri ve bakımları yapılıyor. Hijyenik ve sağlıklı br ortamda yaşamlarını sürdürüyorlar. Vatandaşlara çağrım Rehabilitasyon Merkezinde yaşayan can dostlarımızı sahiplenmeleri. Onların sıcak bir mutluluğa ihtiyaçları var. Bu sevgiyi onlardan esirgemeyelim” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA