Terör Yandaşlarından Vatandaşa Böyle Saldırdı
İstanbul Kadıköy’de “Zeytin Dalı" harekatını protesto eden bir grup, kendilerine tepki gösteren 3 kişiyi tekme tokat dövdü. Olayı soruşturan Terörle Mücadele polisi, 5 zanlıyı gözaltına alırken, Kadıköy’de yaşanan saldırı da güvenlik kameralarına yansıdı.

Terör yandaşlarının kafedeki gençleri tekme tokat dövmesi güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde birkaç genç, kafede oturarak sohbet ediyor. Bir süre sonra eylemciler gençlerin yanlarına geliyor. Bir süre yaşanan tartışmadan sonra saldırganlar oturan gençleri tekme tokat dövüyor.
Ayrıca yine sosyal medya üzerinden örgütlenerek terör propagandası yaptığı tespit edilen DKP/BÖG adlı örgüte mensup U.B.Ç., ve A.E.E. adlı 2 zanlı İstanbul ve İzmir’de düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınan toplam 7 kişi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldü.
(Sadık Kahraman /İHA)
