Sokak Hayvanları İçin Beslenme Odakları Yerleştirildi
AYDIN – Aydın’da soğuk havadan etkilenen hayvanlar için Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla şehrin muhtelif yerlerine beslenme ve su odakları yerleştirildi.

Her canlının yaşam hakkına sahip olduğunu belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sokakta yaşayan tüm sahipsiz hayvanlar için beslenme ve su odakları kurmanın yasal görevleri olduğunu belirterek, il merkezinde farklı yerlere yerleştirilen beslenme ve su odağı sayısının arttırılmasını planladıklarını ifade etti.
Çerçioğlu, “Hava şartları sokaktaki can dostlarımızı da olumsuz yönde etkiliyor. Bizler de bu konuda beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Onlarında yaşama hakkı var. Bize bu konuda destek veren hayvan sever dostlarımıza da canı gönülden teşekkür ediyorum. Tüm hayvan severlerin, yazın olduğu gibi kışında ellerini taşın altına koyarak evlerinin önüne bırakacakları yiyecekler ile bize destek olacaklarına inanıyorum. Koyacakları bir kap yemek ve su can dostlarımızın hayatını kurtarabilir" şeklinde konuştu.
