Besni'de 'Okumaya Hangisinden Başlasam II' Projesi Başlıyor
Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülen, 2017 yılı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında ‘Okumaya Hangisinden Başlasam II’ projesi kabul edildi.

Kaymakam Kaya, “Okumaya Hangisinden Başlasam II’ projesi kapsamında Mart ayı içerisinde merkez, belde ve köy liselerimizde halen aktif öğrenci durumunda olan ve okul komisyonları tarafından onaylanan, şehit çocukları ve yakınları ile gazilerimizin çocukları ve yakınları başta olmak üzere okul komisyonlarınca seçilen toplamda 80 öksüz ve yetim öğrencimiz uçakla gidiş gelişli olmak üzere Ankara, Bursa, Çanakkale ve İstanbul illerimizin tarihi ve kültürel mekanlarını gezecek.
Yine proje kapsamında 5 ortaokulumuza tam tefrişatlı boyasından badanasına, raflarından masalarına kadar her birine bin adet seçilmiş eser vermek kaydıyla 5 kütüphane kuracağız. Kütüphane çalışmalarından sonra ise kitap okuma kampanyası başlatacağız. Projede emeği geçen Besni Kaymakamlığı Ar-Ge ekibimi tebrik ediyor, başarılarını devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.
