Mezitli Belediyesi'nin Yazlık Sinemasına Yoğun İlgi
Mezitli Belediyesi’nin hayata geçirdiği yazlık sinema, nostalji yaşamak isteyen vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Yazlık sinemada bu sezon 4 bin 500 kişi film izledi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yaptığı yazılı açıklamada, İçel Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlisi ve öğrencilerinin desteği ile gerçekleştirilen yazlık sinemanın Mezitli halkının birbiriyle kaynaşarak, dayanışma ruhunu arttığını belirtti.
Tarhan, “Belediyeciliğin en önemli kurallarından bir tanesi, vatandaşların sosyalleşmesini sağlamaktır. İstiyorum ki, vatandaşlarımız her fırsatta bir araya gelsin, birlik olup büyük bir aile olalım. Toplum olarak bir arada olmak beni oldukça mutlu ediyor. Hayata geçirdiğimiz yazlık sinema ise sosyal belediyeciliğin ve bütünleşmenin önemli bir örneğidir. Bu anlayış ile ilerleyeceğiz ve halkımızın kültürel gelişimlerine katkıda bulunacağız” dedi.
