Savcı Sayan dış güçlerin yeni kaos planını açıkladı

Savcı Sayan Türkiye'yi karıştırmak isteyen dış güçler ve uzantıları FETÖ'nün uygulamaya başladığı kaos planını deşifre etti.

Savcı Sayan dış güçlerin yeni kaos planını açıkladı
Savcı Sayan dış güçlerin yeni kaos planını açıkladı
Beyaz Tv'de Latif Şimşek'in modere ettiği Dinamit programına canlı yayın konuğu olan Savcı Sayan şer odaklarının ülkeyi karıştırmak ve hükümeti devirmek için yeni bir plan içerisinde olduğunu öne sürerek, seçim öncesi bu odakların nasıl bir plan içerisinde olduğunu açıkladı.

CHP-HDP İŞBİRLİĞİ İSTİYORLAR

Batı şu anda seçimde diyorlar ki; MHP barajın altında kalırsa bir tek Ak Parti ve CHP barajı aşacak . Ak Parti 400 milletvekili çıkaracak ve bizim planlarımız işlemeyecek. HDP ve CHP'yi birlikte seçime sokma gayretindeler.

AKŞENER İÇİN DE DEVREDELER


CHP HDP'nin oylarını alırsa, Ak Parti'nin orada alacağı 60-70 milletvekilini kazanır. CHP batıda HDP ile işbirliği yaptığı için, Meral Akşener'in partisini devreye sokalım ve ulusalcı, laik seküler üzerine milliyetçiliği de harmanlayarak oradan kalan oyları da toplayalım ve meclise 3 parti girsin istiyorlar.

BASKIN SEÇİM YAPACAKLAR


Ak Parti bu yapıdan 300 milletvekilinin altında meclise girerse biz istediğimizi yaparız diyorlar. Şimdiki plan bu. Eğer çoğunluğu elde ederlerse baskın seçim yapıp Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de yenileyebilirler.

KILIÇDAROĞLU MUHALEFTLE MİLLİ DURUŞU KARIŞTIRIYOR

Gazeteci Cem Küçük ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun muhalefet tarzını eleştirirken "Kılıçdaroğlu CHP'nin oyunu yüzde 21-22'den yüzde 25'e çıkardı. Alevi oyları CHP'ye oy veriyor. CHP liderinin koltuğu sallanıyordu ama adalte yürüyüşüyle birikte liderliğini kesinleştirdi. Parti içi muhalefeti bitirdi ve kendi adaylığını pekiştirdi. Erdoğan 11 liderle görüşmüş, Trump'la görüşüyor Kılıçdaroğlu ' Kimse görüşmek istemiyor' diyor. Kılıçdaroğlu muhalefet etmekle milli meselelesi karıştıyor. " dedi.