5'İnci Kattan Düşen Çocuk Ağır Yaralandı
Malatya’da 5’inci kattan yere düşen Afganistan uyruklu 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Olayın anne tarafından gerçekleştirildiği iddiası üzerine polis genç anneyi gözaltına aldı.

Durumu kritik olan çocuk yoğun bakıma alınırken olay yerine gelen ekipler bazı görgü tanıklarının da ifadeleri üzerine 25 yaşındaki anne Şerife Azizi’yi gözaltına aldı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen anne Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken polis görgü tanıkları ile olay yerini gören güvenlik kamerası kayıtlarını da inceledi.
Resmi kaynaklardan olayın nedeni ile ilgili henüz açıklama yapılmazken, polis olayı ilk etapta yüksekten düşme olarak değerlendiriyor. Ancak yapılacak soruşturma sonrasında olayın netlik kazanacağı belirtildi.
