Terme Örnek Şehir Olma Yolunda

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme'yi örnek şehir, marka kent yapma yolunda ilerlediklerini söyledi.

Başkan Kul, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile Belediye Fen İşleri şantiyesinde bir araya gelerek, yapılan çalışmaları değerlendirdi.

İlçede şehrin dört bir yanında yenileme ve değişim çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Kul, 'İlçemiz kentleşme adına köklü değişim ve gelişim istiyordu. Bu nedenle çalışmalarımızı planlayarak hemen işe başladık. İhtiyaçları ve beklentileri göz önüne alarak stratejilerimizi belirledik, çalışmalarımıza devam ediyoruz.' dedi.

Gerçekleştirdikleri hizmetlerde prensiplerinin kaliteli ve millete yakışan çalışmalar yapmak olduğunun altını çizen Kul, şunları kaydetti:

'Hedeflerimiz ve prensip edindiğimiz bir yol var. Yaptığımız çalışma en kaliteli ve bu millete yakışan bir çalışma olsun. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gerek başkan yardımcılarımız, gerekse birim müdürlerimiz ve personelimiz bu prensip doğrultusunda milletimize hizmet veriyor. Örnek şehir, marka kent Terme hedefimize emin ve hızlı adımlarla ilerliyoruz.'

Kaynak: AA