Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Telefonu Yetti
Antalya’da 6,5 aylık prematüre doğduktan sonra bacağı kesilen ve 150 liralık düzenekle yürümeyi 3 yaşında öğrenebilen minik Özge’nin babası Ali İhsan Yıldırım, kızını bu hale sokanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kızını bu hale sokanlar için hukuki destek isteyen acılı babaya ise, Erdoğan gerekenin yapılacağını söyledi.
Gelişmenin ardından ise Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Ali İhsan Yıldırım’ı arayarak makamına davet etti. Yıldırım, 3 yaşındaki minik Özge ile birlikte Antalya Adliyesine gelerek, ikinci kez savcılığa suç duyurusunda bulundu.
"Bu çocuğu bu hale getirenler hakkında suç duyurusunda bulundum"
Yıldırım, "Savcı Bey bizi davet etti, durumu kendisine anlattık. Tekrar bir soruşturma için başvurduk, bizi hastaneye gönderdi. Yarın Ömer Özkan Hocamızla görüşeceğiz. Ne gerekirse yapılacağı söylendi. Bu çocuğu bu hale getirenler hakkında tekrar suç duyurusunda bulundum" dedi.
Cumhurbaşkanının telefonu yetti
Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız aradı ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.
Ondan sonra Başsavcımız aradı bizi, yanına davet etti. Kendisiyle görüştük, davanın devam etmesi için kendisine başvurduk. Gerekenin yapılacağını söyledi.
Yargılanmasını istiyorum, solunum cihazını çeken de, ayağının bu hale getiren de, iftira atan da cezasını çeksin. Benim çocuğum 3 yaşında daha bugüne kadar hiçbir hastalıktan tek bir tedavi görmedi" ifadelerini kaydetti.
