Alman Vatandaşı Suriyeli Meryem Çocuklarına Kavuştu
Türkiye’ye kaçak yollardan giriş yaptığı için 5 gündür Gaziantep Havalimanı’nda gözaltında bulunan Alman vatandaşı Suriyeli Meryem, yetkililerinin devreye girmesiyle ailesine kavuştu.

İHA’nın haberiyle gündeme gelmiştti
Diğer yandan, İhlas Haber Ajansı’nın haberi sonrası olayın gündeme gelmesiyle devreye giren yetkililerin talebi üzerine 5 gündür gözaltında bulunan Meryem Ahmed dün gece serbest kaldı. Gece saatlerinde ailesi tarafından havalimanından teslim alınan Meryem Ahmed, çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Meryem Ahmed, yaptığı açıklamada Türkiye’ye ve Gaziantep Emniyetine teşekkür ederek, “5 zor günün sonunda eşime ve çocuklarıma kavuştum. Allah’a çok şükür, mutluyum. Benim serbest kalmam için yardım eden herkese, Türk Hükumetine, Gaziantep Emniyetine çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun’’ dedi.
Eşinin serbest kalmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Younes Shasho ise “Dün gece hep beraber giderek eşimi Gaziantep Havalimanı’ndan aldık. Çocuklarım da annelerini çok özlemişlerdi, şimdi kavuştular, onlar da ben de çok mutluyum. Eşimin serbest kalarak yeniden bize çocuklarına kavuşmasında emeği geçen, yardım eden herkese teşekkür ederim’’ diye konuştu.
