Bakanla Tokalaşmak İçin Uzun Kuyruk Oluşturdular

Eskişehir’in Beylikova ilçesine, doğalgaz sisteminin açılış törenine ve bir takım incelemelerde bulunmak üzere gelen Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’yla tokalaşmak isteyen ilçe halkı uzun kuyruk oluşturdu.

Bakanla Tokalaşmak İçin Uzun Kuyruk Oluşturdular
Etkinlik alanında toplanan ilçe halkı Bakan ile görüşebilmek için adeta birbiri ile yarıştı. Bakan Avcı ile tokalaşmak ve görüşmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu. Bakan Avcı’da sırada olan tüm vatandaşlarla tokalaşarak isteklerini yerine getirdi.

Ardından törenin yapılacağı alana geçen Bakan Avcı ve beraberindeki heyet Mehteran gösterisi ile karşılandı. Lise öğrencileri tarafından hazırlanan halk oyunu oynandığı sırada yağmur yağışı alandakilere zor anlar yaşattı. Yağışın artmasının ardından tören bir okulun konferans salonuna alındı. Buradaki törende konuşan Bakan Avcı, Eskişehir’e yapılan yatırımlar hakkında konuştu.

Yalnızca son 3 yılda Eskişehir’imize eğitimden sağlığa, turizmden enerjiye, ulaştırmadan savunmaya ve diğer kamu hizmetleri olmak üzere toplamda, 2 milyar TL’den fazla yatırım yapıldığına dikkat çeken Avcı, “Yatırımlar yapılmaya devam ediliyor. İnşallah 16 Temmuz’dan sonra daha güçlü, daha istikrarlı bir yapıyla birçok alanda Eskişehir’imize ve diğer illerimize daha büyük yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Ben tekrar sizleri hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Avcı, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Harun Karacan ve Emine Nur Günay ile Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ESGAZ Beylikova Abone Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Bakan Avcı’nın ilçedeki ziyaretleri sürüyor.
Kaynak: İHA