Akdağmadeni Belediyesinden 250 Kişilik Konferans Salonu

Akdağmadeni Belediyesi tarafından, eski hizmet binası yerine yapılan 250 kişilik konferans ve sinema salonu hizmete açıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Suphi Daştan, modern bir konferans ve sinema salonunu Akdağmadeni'ne kazandırdıklarını söyledi.

Salon hakkında bilgi aktaran Daştan, şöyle konuştu:

'Çok güzel bir konferans salonu yaptık. Birçok ilde bu çapta bir salon yoktur. 250 kişilik olan salonumuzda simültane sistemi kullanılarak iki ayrı dilde çeviri yapabilen sistem bulunuyor. Ayrıca 3D gösterim yapılabilmektedir. Konferans ve sinema salonuna uygun ses sistemleri yerleştirilmiştir.'

İlk toplantıyı belediye personeli ile yaptıklarını anımsatan Daştan, 'Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için caba sarf ediyoruz. İlçemizdeki bu değişim ve gelişimi personelimizle birlikte başardık. Akdağmadeni Belediyesi son 13 yılda belediyecilik anlamında ne gerekiyorsa fazlasıyla yapmış bir belediye olarak yoluna emin adımlarla devam etmektedir.' dedi.

Daştan, hizmetlerin devam edeceğini, yapımı devam eden Şanlı Bayrak Anıtı, yeni mezbaha çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA