Ergene'den Kısa Kısa

Ergene Kaymakamlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl müdürlüğü arasında güvenlik merkezi yer teslimi protokolü imzalandı.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ın proje için imza attıkları belirtildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Kızıltoprak, şunları kaydetti:

'İlçemiz en kısa zamanda bir kurumuna daha kavuşuyor. Vatandaşlarımız işlerini halledebilmek için artık başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacaklar. Bu konuda desteklerini hiçbir zaman esirgemedikleri için İl Müdürümüze teşekkür ediyorum. Ergene Sosyal Güvenlik Merkezinin Sanayicilerimize ve tüm Ergene halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum.'

- Ergene'de sünnet şöleni kayıtları başladı

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenecek, sünnet şöleni kayıtları başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, sünnet şöleninin ilçe genelinde yaşayan dar gelirli ailelere yönelik yapıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçe genelinde etkinlik düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

'Hizmetlerimizin merkezinde insanımız var, ihtiyaçlı insanımıza yardım var. Ergene’de yaşayan mutlu insanlarımızın sayısını çoğaltma düşüncesi yer alıyor. Sünnet Şölenimiz bu anlayıştan hareketle gelenekselleştirdiğimiz bir şölen haline geldi. Geçen yıl halkımızın memnuniyetle karşıladığı sünnet şöleninin, bu sene yeniden vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşeceğine inanıyorum.'

Kaynak: AA