Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Uyan Açıklaması 'Marmaraereğlisi Cazibe Merkezi Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor.'

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ilçenin özellikle son zamanlarda cazibe merkezi olma yolunda ilerlediğini belirtti.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Uyan Açıklaması 'Marmaraereğlisi Cazibe Merkezi Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor.'
İbrahim Uyan yaptığı açıklamada, ilçede yapılan hizmetlerle birlikte Trakya’nin incisi haline gelen Marmaraereğlisi’nin özellikle yaz aylarında turist akınına uğramaya devam ettiğini belirterek, “Yapılan altyapı çalışmaları, ilçede bulunan boş alanların ağaçlandırma çalışmaları ve birçok hizmetle birlikte vatandaşın da huzurla yaşadığı şirin ilçe Marmaraereğlisi konumu itibarıyla da oldukça şanslı bir bölgede yer almaktadır. Bizim sevdamız Marmaraereğlisi. Yaptığımız her hizmet ve attığımız her adımda halkımızın istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyoruz. Bizim pusulamız halk olduğu sürece çıktığımız yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da ilçe hakkında açıklamalarda bulunarak, “Marmaraereğlisi bulunduğu konum itibariyle bizim göz bebeğimiz. Başkan İbrahim Uyan’ın Büyükşehir Belediyesi’nden çok fazla yardım almadan en küçük ilçe olmasına rağmen yapmış olduğu büyük yatırımlarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA