Birlik Vakfı Öğrencilerin Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

Birlik Vakfı ile Genç Birlik Ağrı Şubesi köy okullarına kırtasiye ve oyuncak yardımında bulundu.

Birlik Vakfı Öğrencilerin Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor
Birlik Vakfı ile Genç Birlik Ağrı Şubesi, Hamur İlçesine bağlı Karlıca ile Yoğunhisar İlkokulu ve anaokulu Öğrencilerine Kırtasiye, oyuncak ve kitap yardımında bulundu. Birlik Vakfı Ağrı Şube Başkanı Deniz Altındağ yaptığı açıklamada yapılan yardımların bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini söyledi.

Altındağ, “Birlik Vakfı Ağrı Şubesi olarak, öğrencilerimize anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize yönelik bu tür yardımlarımızı her yıl yapmaya gayret ediyoruz. Özellikle köy okulları ile alakalı yaptığımız kırtasiye ve benzeri yardımlar yapmaya çalışıyoruz. Çünkü köy okullarında imkânlar kısıtlı olduğu için malzemelere ihtiyaç duyuyorlar. Bizlerde imkân dâhilinde topladığımız malzemeleri okullara götürerek, hem öğrencilerle vakit geçiriyoruz hem de hediyelerimizi veriyoruz. Bu tür çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Ayrıca bize ziyaretlerimizde eşlik eden Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kaya Karakoç’a teşekkür ederiz” dedi.

Okullara verdikleri kırtasiye ve kitap yardımlarından dolayı Birlik Vakfı Ağrı Şubesine teşekkür eden Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, “Bu gibi çalışmalar yapan Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ederiz. Bu anlamda Birlik Vakfı Ağrı Şubesi Başkanı Deniz Altındağ’a ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA