Vali Şentürk'ten Şehit Ailelerine Ziyaret

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kayseri’deki terör saldırısında şehit olan askerler Muhammed Ali Ocak ve Ahmet Taş’ın Çiçekdağı ilçesindeki ailelerini ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Çiçekdağı ilçesindeki şehitlerin ailelerini ziyaret eden Şentürk, Ocak’ın babası Selvet Ocak ve Taş’ın babası Osman Taş ile görüşerek sohbet etti.

Ziyaretin ardından konuşan Vali Şentürk, şehit yakınlarının kendilerine bırakılan birer emanet olduğunu belirterek, onlarla sürekli bir araya gelerek acılarını paylaştıklarını dile getirdi.

Şentürk, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizin kanları ile vatan olan bu toprakların değerini biliyoruz. Acılarınız büyük, inanın biz de acınızı yürekten hissediyoruz. Devletimiz, şehit yakınlarına her zaman destek vermekte. Bizler de şehitlerimizin kutsal emaneti olan aileleriyle sürekli bir araya gelerek acılarını paylaşıyor, dilek ve temennilerini dinliyor, sorunlarına çözümler getiriyoruz. Yüce Allah’tan bütün şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa, şehit yakınlarına da sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin yakınları bizlere şehitler tarafından birer emanettir."

Ziyaretlerde, Çiçekdağı Kaymakam Vekili Nurbaki Yalçın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Ekemen, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Harun Ağaç, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan da yer aldı.

Kaynak: AA