Diriliş Ertuğrul 97. Yeni Bölüm Fragmanı (29 Kasım 2017)

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 97. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Diriliş Ertuğrul 97. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 97. yeni bölüm 29 Kasım 2017 Çarşamba günü ekranlara gelecek. İşte Diriliş Ertuğrul 97. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Diriliş Ertuğrul 97. Yeni Bölüm Fragmanı (29 Kasım 2017)
TRT 1'in rekor kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 97.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 96.bölümü ile yine şaşırtacak.

Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 97. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 97. yeni bölüm 29 Kasım 2017 Çarşamba günü ekranlara gelecek. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Diriliş Ertuğrul 97. Yeni Bölüm Fragmanı



DİRİLİŞ ERTUĞRUL 97. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Diriliş Ertuğrul’un ekrana gelen 96. bölümünün hemen ardından yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler, internet üzerinde “Diriliş 97. yeni bölüm fragmanı” aramasını yapmaya başladı. 

Diriliş Ertuğrul 97. Yeni Bölüm Fragmanı (29 Kasım 2017)

Diriliş 97. bölüm fragmanı an itibarıyla yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Ertuğrul Bey'in "Uçbeyliğim altındaki bu topraklarda leş kargalarına müsade etmeyeceğim.

Devletimiz, ebet müddet daim kalacaktır. Karacahisar Kalesi'nin fetih vakti gelmiştir Alpler! Sultanımız, uğrunda ölmeye hazır yiğit beylerin olduğunu bilsin, bu bize yeter. Biz yağma için, ganimet için değil, Rızâ-i İlâhî ve Nizam-ı âlem için cenk ederiz." demesi dikkat çekti.