Feke Karacaoğlan Karakucak Güreşleri Cumartesi Günü

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Adana’nın Feke ilçesinde bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Feke Karacaoğlan Karakucak Güreşleri, 24 Eylül 2016 Cumartesi günü yapılacak. Müsabakaları izlemek isteyenler için Adana’dan ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

Feke İlçe Stadyumu’nda düzenlenecek güreşlerde, büyükler, yıldız ve minikler kategorilerinde gerçekleştirilecek müsabakalar sonucunda toplam 36 bin lira ödül dağıtılacak.

Etkinlikler 24 Eylül Cumartesi günü saat 10’da törenle başlayacak ve saat 19’da Mustafa Yıldızdoğan’ın ücretsiz halk konseri ile son bulacak.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, gençlere ve spora verdiği önem doğrultusunda hareket ettiklerini söyleyen Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, “Ata sporumuz olan Karakucak Güreşi geleneğini yaşatmak, yeni sporcular yetişmesine olanak sağlamak için bu yıl Feke Karacaoğlan Karakucak Güreşleri’nin 2’incisini düzenliyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Hüseyin Sözlü Bey’e verdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar için cumartesi günü saat 07:00’da Sarıçam Varsaklar Derneği önünden, (Kozan yolu) ücretsiz otobüsler kaldırılacak.
Kaynak: İHA