Sarız Kadın Ve Gençlik Merkezi Açılıyor

Büyükşehir Belediyesi, Sarız ilçesini önemli bir yatırımla buluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ilçesinin ihtiyaçları göz önüne alınmak suretiyle yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi’nin yarın hizmete açılacağını belirtti.

Sarız Kadın Ve Gençlik Merkezi Açılıyor
Büyükşehir Belediyesi’nce inşa edilen Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi’nin açılışı yarın (6 Ağustos Cumartesi) saat 14.00’te yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeşilhisar, Yahyalı, Develi ve Hacılar’daki Kadın ve Gençlik merkezlerinden sonra Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi’ni de hizmete açacaklarını belirtti.

Diğer ilçelerde de Kadın ve Gençlik Merkezlerinin yapımının tamamlandığını ve bir bir hizmete açacaklarını ifade eden Başkan Çelik, bu merkezlerin ilçelerin sosyal ve ekonomik hayatına önemli katkılar sunacağını kaydetti.

Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi’nin ilçede yaşayanların daha donanımlı olabilmesi için önemli hizmetler vereceğini dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi ilçemizin ihtiyaçları göz önüne alınarak planlandı. Merkezimizde bir adet 500 kişilik çok amaçlı salon bulunuyor. Bu salon nikah, düğün, konferans, panel gibi etkinliklerde kullanılabilecek. Kadın ve Gençlik Merkezi’nde ayrıca toplam 60 kişilik dört adet derslik yer alıyor. Bu dersliklerde yetişkinlere mesleki eğitim ve hobi kursları, öğrencilere de destek kursları ve değerler eğitimi verilecek. Merkezimizde ayrıca, fitness salonu, yüzme havuzu, çocuklar ve gençler için oyun salonları, internet salonu, kütüphane ve bir adet taziye salonu yer alıyor. Kadın ve Gençlik Merkezimizin Sarız ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA