AK Parti'den Siyasi Partilere Ziyaret

Yozgat AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz ve Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, CHP, BBP ve MHP il teşkilatlarını ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, CHP İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı açıklamada, millet adına bütün siyasi partileri ziyaret ettiklerini söyledi.

Darbe girişimine karşı başta CHP olmak üzere tüm partilerin dik durduğunu ifade eden Lekesiz, 'Bu memleketin gerçek sahiplerine bir ihanet yapıldı. Size, bize yani bu millete ihanet edildi. Rabbim bu hainlere fırsat vermesin. 15 Temmuz da demokrasi tarihi adına önemli bir yer aldı. Bunun birçok olumlu etkileri de olacak, bunu ilk günden itibaren de gördük. Aramıza bazen mesafe koyduğumuz hususlar olmuştu. Ama 15 Temmuz'da gördük ki, onların hiçbir tanesi bir incir tanesini bile doldurmazmış.' dedi.

CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar da, CHP'nin darbelerden en çok zarar gören parti olduğunu dile getirdi.

Parti olarak bütün darbelere ve darbe girişimlerine karşı olduklarını söyleyen Yaşar, söz konusu vatansa gerisinin teferruat olacağını belirtti. Siyasetin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu aktaran Yaşar, ''Bunu da medeni ölçüler içerisinde yapacağız. Eksiklerimizi söyleyeceğiz ve birbirimizden faydalanacağız. Ama birliğimize bütünlüğümüze zarar getirecek noktaya taşımayacağız.' diye konuştu.

Lekesiz ve Nazlı daha sonra BBP ve MHP il teşkilatlarını ziyaret etti.

Kaynak: AA