PTT'nin Değerlendirme Toplantısı Denizli'de Yapılacak

PTT AŞ'nin merkez teşkilatı yöneticileriyle tüm PTT başmüdürleri, Denizli'de düzenlenecek değerlendirme toplantısında bir araya gelecek.

Denizli PTT Başmüdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin farklı illerinde yılda 4 kez düzenlenen yönetim toplantısının üçünsü, 19-21 Ağustos tarihlerinde Denizli'de yapılacak.

PTT'nin 2016 yılı faaliyetleriyle ülkeye daha iyi hizmet vermek amacıyla gerçekleştireceği plan, proje ve hedeflerinin, atılacak adımların değerlendirileceği toplantıda, 81 ilin raporları masaya yatırılacak, bu yıl Türkiye'de yapılacak 26. Dünya Posta Kongresi öncesi görüş alışverişinde bulunulacak.

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, iki asra yakın maziye sahip şirketin yöneticileri olarak bu güzide şehirde gerçekleştirilecek toplantıda alacakları kararların şirketin 2023 hedeflerine taşınmasına vesile olacağını belirtti.

PTT'nin son yıllarda yaptığı atılımlarla hizmetlerinin çeşitliliğini arttırdığını ve hizmet kanallarını geliştirdiğini anlatan Bozgeyik, 'Toplantının akışı içinde, değerli yöneticilerimizin görüşleri doğrultusunda birçok konuda görüş alışverişinde bulunacağız. Şirket olarak daima en iyiye, en güzele ulaşma amacıyla gerçekleştireceğimiz bu toplantının adeta bir fırsat olarak görülmesini ve yapacağımız değerlendirmeler sonucu alacağımız kararların şirketimize önemli katkılar sağlayacağını temenni ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA