Beypazarı Kısa Film Yarışması'na Başvurular Başladı

Ankara Kalkınma Ajansı ve Beypazarı Belediyesi işbirliği ile Esnaf ve Sanatkarlar Derneği katkısıyla düzenlenen ’Sevgi, Kardeşlik, Üretim ve Paylaşım Merkezi: Beypazarı’ temalı kısa film yarışmasına başvurular başladı. Galası 22 Kasım’da yapılacak yarışmada, birinciye 7 bin lira, ikinciye 5 bin lira, üçüncüye ise 3 bin lira ödül verilecek.

Beypazarı Kısa Film Yarışması'na Başvurular Başladı
Ankara’nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı’nın tanıtımı için kısa film yarışması düzenlenecek. Ankara Kalkınma Ajansı ve Beypazarı Belediyesi işbirliği ile Esnaf ve Sanatkarlar Derneği katkısıyla ’Sevgi, Kardeşlik, Üretim ve Paylaşım Merkezi: Beypazarı’ temalı kısa film yarışması, tarihi Halk Evi’nde yapılan toplantıyla kamuoyuna duyuruldu. İstanbul’dan 40 sinemacının da katıldığı toplantıda konuşan ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus, Beypazarı’nın üreten ve paylaşan bir ilçe olduğunu belirterek, sloganlarının da ‘kardeşlik, üretim ve paylaşım’ olduğunu söyledi.



Beypazarı Belediyesi’nin her türlü desteği vereceği yarışmada katılımcılar, kısa filmlerini belgesel veya kurmaca türünde çekebilecek. Yarışmaya son başvuru tarihi 12 Kasım 2016 olarak açıklanırken galası 22 Kasım’da yapılacak yarışmada, birinciye 7 bin lira, ikinciye 5 bin lira, üçüncüye ise 3 bin lira ödül verilecek. Ayrıca jüri özel ödülü olarak 2 bin liranın verileceği yarışmada, 2 film de bin beş yüzer lira mansiyon alacak. Beypazarı Kısa Film Yarışması’na katılmak isteyenler, ayrıntılı bilgiye www.mrnorganizasyon.com adresinden ulaşabilecek.
Kaynak: İHA