Mersinli Ortodoks Ve Katolikler, Sonsuz Birlik Ve Beraberlik İçin Dua Ediyor
İçel Ortodoks Kilisesi Ruhani Lideri Coşkun Teymur, İçel Katolik Kilisesi Ruhani Lideri Roberto Ferrari, cemaatlerinin, milletin birlik ve beraberliğinin sonsuza kadar devam etmesi için sürekli dua ettiklerini belirttiler.

Vali Çakacak ise 15 Temmuz akşamından bu yana gerçekleştirdikleri ‘Demokrasi Nöbeti’ ile milli iradeye sahip çıkmak üzere Cumhuriyet Meydanı’nı tıklım tıklım dolduran İçellilerin Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale’de olduğu gibi bugün de dil, din, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin hep birlikte tek yürek olarak birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediklerini ifade etti.
İçellilerin farklı kültür ve inançları bir zenginlik olarak benimsediklerini dile getiren Çakacak, hiçbir gücün bu birlik ve beraberlik duygularının üzerine çıkamayacağını bir kez daha gösterdiğini kaydetti.
