15 Temmuz Şehitleri İçin Beylikdüzü'nde Mevlit Okutuldu

Beylikdüzü Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm şehitler için Fatih Sultan Mehmet Camii’nde akşam namazını müteakip mevlit okuttu. Mevlit sonrası cami avlusunda ikramda bulunuldu. Birlik ve beraberliğin korunması, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bekası için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, demokrasi mücadelesinde şehit olanlara Allah’tan rahmet dileyerek, “Ruhları şad olsun” dedi.

15 Temmuz Şehitleri İçin Beylikdüzü'nde Mevlit Okutuldu
Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii’nden dualar, demokrasi şehitleri için edildi. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde ülkesini savunma pahasına hayatını kaybeden vatandaşlar için Fatih Sultan Mehmet Camii’nde Beylikdüzü Belediyesi tarafından mevlit okutuldu. Beylikdüzü halkının yoğun bir katılım gösterdiği akşamda eller şehitlerin ruhu ve barış için göğe açıldı. Mevlit sonrası cami avlusunda halka ikramda bulunuldu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, büyük bir maneviyat içinde bu noktada bir araya gelmenin öneminden bahsederek, demokrasinin daima yanında olduklarını belirtti.

15 Temmuz demokrasi şehitleri olarak andığımız yüzlerce vatandaşa Allah’tan rahmet dilediğini söyleyen İmamoğlu, onların ruhuna dualar gönderdiklerini, daha da kenetlenilmesi, birlik ve beraberliğe sahip çıkılması gereken bir dönemde olduklarını vurguladı.
Kaynak: İHA