Kızını bir erkekle gördü, eşini döverek öldürdü!
Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde kocası tarafından darp edilen 41 yaşındaki kadın, olaydan bir gün sonra fenalaşarak hayatını kaybetti.

Kızının bir erkekle konuştuğunu duyan baba Salim Dorum (47), düğüne geldiğinde kızını, annesinin yakınında erkek arkadaşıyla konuşurken gördü. Duruma sinirlenen Salim Dorum, eşini ve kızını herkesin gözü önünde döverek darp etti.
Baba Salim Dorum, daha sonra dövdüğü eşi Anakız Dorum'u babasının evine bırakarak ayrıldı. Olaydan bir gün sonra kaldığı babasının evinde fenalaşan anne Anakız Dorum, götürüldüğü Sarıveliler Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Gözaltına alınan baba Salim Dorum ise, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Ermenek Kapalı Cezaevine kondu.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
