Milletvekili Tunç; 'Köylere Önemli Yatırımlar Yapıyoruz'

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç Bartın Merkez Kozcağız Ellibaş köyü muhtarı Nuri Çiftçi’yi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı.

Milletvekili Tunç; 'Köylere Önemli Yatırımlar Yapıyoruz'
Bartın Merkez Kozcağız Ellibaş köyü muhtarı Nuri Çiftçi AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret ederek köyündeki devam eden yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Tunç, Bartın Merkez Kozcağız Ellibaş köyü muhtarı Nuri Çiftçi’nin yaptığı ziyarette yaptığı açıklamada, Bartın’ın tüm ilçe, belde ve köylerinde önemli hizmet ve yatırımlara imza attıklarını ve atmaya devam ettiklerini belirterek, bu kapsamda Ellibaş köyüne de önemli hizmetler getirdiklerini söyledi.



Ellibaş Aile Sağlığı Merkezinin yapımını tamamlamak üzere olduklarını belirten Milletvekili Tunç, Ellibaş ve çevre köylerine hizmet edecek olan 2 hekim kapasiteli Aile Sağlığı Merkezinin yakında yapımının tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

KÖYDES projesi ile köylerimizi daha yaşanılabilir hale getirdiklerini belirten Milletvekili Tunç, bu proje kapsamında 2016 yılı içerisinde de köylerimizde çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi.

Ellibaş köyü muhtarı Nuri Çiftçi, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve AK Parti hükümetlerine köylerine yapılan hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA