Ortahisar Belediye Başkanı Genç'ten, Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, muhtarlarla el ele vererek, birlikte çalışarak başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Genç, Ortahisar Muhtarlar Derneği'ni ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, belediyenin imkanları ölçüsünde muhtarlıklara başta fiziki mekan olmak üzere, araç gereç temini noktasında da destek verdiklerini belirtti.

Muhtarların mahallelerdeki eksikliklerin giderilmesi, vatandaşların taleplerinin dile getirilmesi noktasında, vatandaş ile belediye arasında köprü görevi gördüğünü vurgulayan Genç, 'Muhtarlar bizim mesai arkadaşlarımızdır. Belediye olarak muhtarlarımızla el ele vererek, birlikte çalışarak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ortahisar'ımızda siyasi partilerin yanında sivil toplum örgütleriyle de görüşerek fikir alışverişinde bulunmaya gayret gösteriyoruz. Bu meyanda herkesimin görüşünden istifade ediyoruz.' dedi.

Genç, belediyesi bünyesinde müstakil bir muhtarlıklar müdürlüğü kurmak için hazırlık yaptıklarına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

'Bu zamana kadar muhtarlarımızın katılımıyla 9 toplantı yaptık. Bu toplantılar neticesinde çok güzel hizmetler gerçekleştirdik. Muhtarlarımızı adeta mahallelerimizdeki elimiz, gözümüz, kulağımız olarak görüyoruz. Bu nedenle muhtarlarımızla çalışmayı çok önemsiyoruz. Bunu daha işlevsel bir hale getirip hizmetlerimize devam edeceğiz. Muhtarlarımızın bizlere ilettiği her sorunu çözme yolunda büyük bir gayret sarf ettik. Onların hiçbir talebine kayıtsız kalmadık.'

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ve Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Durmuş, ziyaret dolayısıyla Genç'e teşekkür etti ve sorunlarını aktardı.

Kaynak: AA