Status Quo Grubu Üyesi Parfitt'in Sağlık Durumu

Antalya'da konserinin ardından, kalp krizi geçiren İngiliz müzik grubu Status Quo'nun üyesi Parfitt, ambulans uçakla ülkesine gönderildi.

Antalya'da kaldığı otelde kalp krizi geçiren dünyaca ünlü İngiliz müzik grubu Status Quo'nun üyesi Rick Parfitt'in, tedavisinin ardından, ambulans uçakla ülkesine gönderildiği bildirildi.

Geçirdiği kalp krizinin ardından, kaldırıldığı özel hastanede 4 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tutulan sanatçının, sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine, doktorları ülkesine sevk edilebileceğine karar verdi.

Hastane yetkilileri, ambulans uçakla ülkesine gönderilen Parfitt'in genel sağlık durumunun iyi ve bilincinin açık olduğunu belirtti.

Tedavisine İngiltere'de devan edilecek olan sanatçının, Türkiye'den ayrılırken kendisini hayata döndüren sağlık görevlileri ile yakın ilgi gösteren hastane yetkililerine teşekkür ettiği kaydedildi.

Parfitt'in, sağlığına kavuştuktan sonra konser ve tatil için yeniden Antalya'ya gelmek istediğini söylediği ifade edildi.

EXPO 2016 Antalya'da 14 Haziran'da konser veren Status Quo grubu, daha sonra dinlenmek için otellerine gitmişti. Otelde gece yarısı kalp krizi geçiren grubun 67 yaşındaki söz yazarı ve gitaristi Parfitt, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Duran kalbi yeniden çalıştırılan sanatçı, tıkalı kalp damarı açıldıktan sonra yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı.

Kaynak: AA