Eyüp Sultan Camii, Ramazan'ın İlk Cuma Namazına Hazırlandı

Ramazan ayının ilk Cuma namazı için Eyüp Belediyesi ekipleri, Eyüp Sultan Camii’nin içini ve dışını titiz bir çalışmayla temizledi. Caminin içi ve avlusu, Kabe’nin temizliğinde de kullanılan özel gülsuyu ile yıkandı.

Eyüp Sultan Camii, Ramazan'ın İlk Cuma Namazına Hazırlandı
Eyüp Belediyesi ekipleri, on bir ayın sultanı Ramazan ayında Eyüp Sultan Camii’ne gelecek misafirlerin en iyi şekilde karşılanması ve ağırlanması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. İlçede Eyüplülerin olduğu kadar gelen misafirlerin de huzur içerisinde vakit geçirmesi için belediye ekipleri seferber oluyor.

Eyüp Sultan Camii ve Meydanı, Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından büyük bir özenle temizleniyor. Ramazan ayının ilk Cuma namazı için temizlik ekipleri Eyüp Sultan Camii’nin içini ve dışını titiz bir çalışmayla temizledi. Cuma namazına gelecek vatandaşlar için Eyüp Sultan Camii’nin içi ve avlusu, Kabe’nin temizliğinde de kullanılan özel gülsuyu ile yıkandı.

Ramazan ayı boyunca milyonlarca inananın ziyaret ettiği Eyüp Sultan Camii, türbe ve çevresinin temizliği için özel çalışmalar yapılıyor. Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından cami ve çevresi dezenfekte edildikten sonra gül suyu ile yıkanıyor. İlçedeki 100’den fazla camide de aynı uygulama gerçekleştiriliyor.
Kaynak: İHA