Sofular Köyü Sağlık Evi Açılışı Yapıldı

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı 150 haneli Sofular köyünde yapımı tamamlanan Sağlık Evi düzenlenen bir tören ile açıldı.

Sofular Köyü Sağlık Evi Açılışı Yapıldı
Yenice ilçesine bağlı Sofular köyünde yapımı tamamlanan Sağlık Evi’nin açılışı töreninde konuşan CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, “Sağlık Bakanlığının son zamanlarda Çanakkale bölgesinde sağlık evleri yaptığını görüyoruz. Vatandaşın sağlığı için yapılan bu yatırımları da biz muhalefet olarak her zaman destekliyoruz. Vatandaşın sağlık konusu başta olmak üzere halkın lehine olan bir çok konuda muhalefet partisi olarak genel kurula gelen her türlü yatırımlara destek veriyoruz. Sağlık Evi gibi yatırımların yapılması önemli ama, hükümet buraların ihtiyacı olan Doktor ve Ebe kadrolarını bir an önce verilmelidir” dedi.

Açılışa Yenice Kaymakamı Musa Evin, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, İl Sağlık Müdürü Dr. Kenan Eliuz, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, AK Parti Yenice ilçe Başkanı Mehmet Güngör, CHP Yenice İlçe Başkanı Mehmet Gerçek, MHP Yenice ilçe Başkanı Recai Ertan, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Salih Duran ve Akif Kulaç, köy muhtarı Adnan İzmir ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA