Develi Kaymakamlığına Murat Duru Atandı

Develi İlçe Kaymakamlığı’na Murat Duru atandı.

Develi Kaymakamlığına Murat Duru Atandı
1971 Niğde doğumlu olan Murat Duru, "Geldiğim günden beri Develi halkının ilgi alakası, sıcak davranması beni çok memnun etti. Develi’ye tayin olmaktan çok memnun oldum. Halkla kaynaşmayı seven bir insanım. Devletle halkın kaynaşması için Develimizi daha ileriye taşıyacak güzel projeler için hep beraber çalışacağız" dedi.

Develi Kaymakamı Murat Duru’nun öz geçmişi:

1971 Niğde İli Ulukışla İlçesi doğumludur. İlk ve orta eğitimini Niğde’de, lise eğitimini Adana Motor Teknik Lisesinde tamamladı. Lisan Eğitimini ise Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi’nden 1996’da mezun olarak tamamladı. Daha sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kentleşme Alanında Yüksek Lisans (master) yaptı.

5 Ocak 1999 yılında Adana Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare mesleğine adım attı. Kaymakam adaylığı stajının, 9 ayını İngiltere’de tamamladı. Yine Kaymakam adaylığı süresinde Nevşehir - Derinkuyu, Isparta - Aksu, Sinop - Saraydüzü, Çankırı - Kurşunlu ilçelerinde vekaleten Kaymakamlık görevini yürüttü.

2002 yılında Kura ile Trabzon - Düzköy İlçesi Kaymakamlığına asaleten atandı. Daha sonra Tunceli - Pertek, Malatya - Arapgir, Nevşehir - Derinkuyu, Sakarya - Karasu-Kırklareli-Vize-Kozan görev yapan Murat Duru Develi Kaymakamlığına atandı.
Kaynak: İHA