Yoldan Geçen Çocuk Ve Kadını Öldüren Zanlılar Adliyede
Adana’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada arada kalan 1’i kadın 2 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden olan 6 kişi adliyeye sevk edildi.

İki kişinin marketten çıkmasıyla birlikte 4 kişi pompalı tüfeklerle rastgele ateş etmeye başladı.
Bu sırada futbol maçından dönen Adil Can Ortatepe (16) ve arkadaşı Mert Erguvan (16) vuruldu. Akrabalarının kavga ettiğini öğrenerek sokağa çıkan Erden Derinpikal (50) bir süre gelmeyince eşine bir şey olacağından korkarak sokağa çıkan Meryem Derinpikal da vuruldu. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Meryem Derinpikal ile Adil Can Ortatepe hayatını kaybederken, Erguvan’ın tedavisi devam ediyor.
Polis olaydan sonra yaptığı çalışmada, saldırganlar Ayhan B. (24), Özgür B. (18), C.B. (17) ve Ferdi B.’yi gözaltına aldı. Ekipler, ayrıca kavgaya karışan Ömür A. ile Uğur B.’yi de emniyete götürdü. Zanlılar, kadın ve çocuğun ölümüne sebep olan pompalı tüfeği 17 yaşındaki C.B.’nin kullandığını ileri sürdü. Zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
