AK Parti Afyonkarahisar 69. İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 69. İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, il başkanlığında düzenlenen toplantıda, şehit Uzman Çavuş Muhammed Arı'nın dün, defnedildiğini hatırlatarak, tüm şehitlere rahmet diledi.

Terörün her yerde insanın ciğerini yaktığını ifade eden Yurdunuseven, şunları kaydetti:

'Her partinin de ciğerini yakıyor, hemşehrilerimizin de ülkemizin de ciğerlerini yakıyor. Türkiyemizde her ilçemizden şehit veriyoruz. Bu mücadelemiz sadece dün bugün olan bir mücadele değil. Maalesef bunu ucuz siyasete alet eden bazı kimseler var. Biz bu şehit sayıları üzerinden siyaset yapılmasını ucuz siyaset olarak görüyoruz. Yok, Kıbrıs’ta şu kadar şehit olmuş, son dört ayda şu kadar şehit olmuş. Bu mücadele dün yapılan bir şey değil. 1980'den sonra ASALA denen terör örgütünün bir anda kesilip akabinde ortaya çıkan PKK terör örgütü ile olan milletimizin, devletimizin yaklaşık 40 yıldır süren bir mücadelesidir.'

Yurdunuseven, vatanın, devletin ve milletin birliğinin önemine dikkati çekerek, 'Biz bu mücadeleyi devam ettirmek için hükümetlerimizi kuruyoruz. Bu hükümetlerimizin amacı Laz'ı, Çerkez'i, Türk'ü, Kürt'ü hiçbir ayrım yapmadan birlik içerisinde yaşatmaktır. Bu uğurda şehitlerimiz oluyor, ciğerimiz yanıyor. Onlar bu ülke için şehit oluyorlar. Bu durum üzerinden siyaset yapılmasını maalesef toplumun birliğine ve dirliğine konulmuş bir bomba olarak görüyor ve hoş karşılamıyorum.' dedi.

Toplantıya, Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA