Erzincan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Erzincan Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Mesut Turan, Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Galip Sökmen, Erzincan İl Göç İdaresi Müdür Vekili İbrahim Can, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti, 3. Genel Kurulu sonrasında yeniden başkan seçilen Recep Demirci’yi tebrik ettiler.

Erzincan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret
Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini belirtti.

Demirci açıklamasında; “Malumunuz Cumartesi günü Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Derneği olarak olağan genel kurulumuzu yaptık. Bizim için önemli olan katılımın yüksek olmasıydı birlik ve beraberlik içerisinde seçimimizi tamamlamamızdı. Arkadaşlarımız sağ olsun buraya sahip çıktılar seçimimizi yaptık ve yolumuza devam ediyoruz. Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ni 2010 yılında kurduk. Amacımız bütün meslektaşlarımızı bir çatı altında toplamaktı. Şükür belli bir noktaya geldik. İnşallah arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Erzincan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mesut Turan ise açıklamasında: Gerçekleşen genel kurulun Erzincan için hayırlı olması dileklerinde bulunarak; “Erzincan’da görev yapan gazeteci arkadaşlarımızın yaptıkları çalışmaları yakından takip ediyoruz ve takdirle karşılıyoruz. Yeniden Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Recep Demirci beyi de ayrıca tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA