Edirne Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binasının Temel Atma Töreni

Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.



Edirne Vali Vekili Mustafa Ergün, törende yaptığı konuşmada, yapılacak olan modern ve teknolojik binada vatandaşlara en iyi hizmetin sunulacağını belirtti.

İnşaatın bir yıldan kısa bir sürede tamamlanmasının planlandığını ifade eden Ergün, ''Başta bakanlığımıza, il müdürlüğüne, belediyemize teşekkür ediyorum. 2017 yılında inşallah Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü personelinin ve Edirnelilerin güzel hizmet göreceğine eminim. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.'' diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Bülbül ise yeni hizmet binasının her anlamda modern ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlandığını söyledi.

Edirne'ye yakışır bir bina inşa edildiğini dile getiren Bülbül, 'Hizmet binamız 8 yüz metre kare taban alanına sahip olup toplam 5 bin 5 yüz metrekare inşaat alanından oluşmaktadır. Dilerim hizmet binamız serhat şehrine yakışır be yarışır nitelikte olacaktır. Hizmet binamızın imarı için emeği geçen başta sayın bakanlığımıza, valiliğimize, belediye başkanlığımıza, tüm il müdürlük personelimize ve yüklenici firmaya teşekkür ederim.' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından temel atma töreni gerçekleştirildi.

Kaynak: AA