Taşdelen'den Çankaya Esnafına Destek Ziyareti

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: 'Artık korkmadan sokağa çıkma, başkentin kalbini doldurma zamanı. Biz buradayız, esnafımızın, halkımızın yanındayız. Sloganımız, inadına Kızılay'

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 13 Mart'taki terör saldırısının ardından ticari durgunluğun yaşandığı Kızılay'da esnafı ziyaret etti.

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Taşdelen, ilk olarak patlamanın olduğu yere en yakın pasajlardan biri olan Kök Çarşısı'na gitti.

Mağazaları tek tek gezerek ekonomik durum hakkında bilgi alan Taşdelen, esnafa, başkentlilerin yeniden güvenle kent merkezine gelmeleri için çalıştıklarını söyledi. Çarşı esnafı da Taşdelen'e patlamanın ardından yaşananlar ve karşılaştıkları sorunları aktardı.

Kök Çarşısı'nın ardından Kızılay Alışveriş Merkezi'ne geçen Taşdelen, iş yeri sahipleri ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Taşdelen, Çankaya Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda AVM yönetimiyle görüşen Taşdelen, 'Artık korkmadan sokağa çıkma, başkentin kalbini yeniden doldurma zamanı. Biz Çankaya Belediyesi olarak burada, halkımızın ve esnafımızın yanındayız. Bütün başkentlileri yeniden Kızılay'da yaşamaya, alışverişe davet ediyorum. Şimdi sloganımız belli, inadına Kızılay' değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA