TEGİAD Üyeleri, Kaymakam Gün Ve Başkan Kul İle Buluştu

Terme Genç İşadamları ve Girişimciler Derneği (TEGİAD) üyeleri, aylık istişare yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Terme Kaymakamı İlyas Gün ve Belediye Başkanı Şenol Kul davetli olarak katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Terme'nin tanıtımı için davet edildikleri her platformda bulunduklarını dile getiren Çelebi, 'Geçtiğimiz günlerde Beykoz Samsunlular Derneği'nin davetlisi olarak düzenlenen geceye Belediye Başkanımız Şenol Kul ile katıldık. İlçemizin tanıtımına katkı sağladık. İstanbul'da yaşayan Samsunlu hemşehrilerimize alışverişlerinde Samsun markalarını tercik etmeleri tavsiye ettik'' dedi.

Nitelikli bir sivil toplum kuruluşu olma amacını taşıdıklarını vurgulayan Çelebi, 'Bu şehrin ve ülkenin geleceği olan gençler olarak, şehrin geleceği hakkındaki çalışmalara destek olacağız. Terme artık sadece kömür santralleri ve doğalgaz çevrim santralleri kurulacağı zaman akla gelen bir ilçe olmaktan öteye geçip, OSB yatırımları, turizm yatırımları ve tarım yatırımları denilince de akla gelen bir ilçe olmalıdır'' diye konuştu.

Kaymakam Gün de gençlerle beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Terme için yapacağımız çalışmalara vereceğiniz destekle hep beraber iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Yeni kurulan bir derneksiniz, tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte daha sık beraber olmak istiyorum. Böyle bir nitelikli STK ile beraber olmaktan mutlu oldum' ifadelerini kullandı.

Başkan Kul da Terme'nin geleceğine şehrin gençleriyle karar vereceklerine işaret ederek, bu nedenle isteklerinin çok önemli olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA