Chupa Chups'la Define Avı'na Var Mısın?

Marmara Forum’da yer alan Minopolis Çocuklar Şehri’nin en yeni istasyonu Chupa Chups’ta çocuklar define avına çıkıyor.

Chupa Chups'la Define Avı'na Var Mısın?
Dünyanın en sevilen lolipop markası Chupa Chups, Minopolis’teki ’Lezzet Avcıları’ istasyonunda çocuklarla buluştu. Marmara Forum’da yer alan Çocuklar Şehri’ndeki buluşmada Chupa Chups, çocukları heyecanlı mı heyecanlı bir define avı oyununa davet ediyor ve oyunun sonunda Chupa Chups ürünleriyle dolu bir sandık vaat ediyor.

5 Mart’ta açılışı yapılan ve kısa sürede çocukların favori istasyonu haline gelen Chupa Chups’un define avı oyununda gruplar halinde istasyona giren çocuklar 5 etaptan oluşan zeka oyunlarına katılıp define sandığını açacak anahtarlara ulaşmayı hedefliyor. Her etabı başarıyla geçen çocuklar, kazandıkları anahtarlarla sandığın üzerinde bulunan kilitleri açarak Chupa Chups’un birbirinden lezzetli şekerlerine kavuşuyor.

SALVADOR DALİ İMZASI TAŞIYAN MARKA

1958 yılından bu yana dünyanın pek çok ülkesinde, çocukların, gençlerin hatta yetişkinlerin tercihi olan Chupa Chups, dünyada tüketilen yaklaşık her dört lolipoptan biri olma unvanına sahip. Logosu İspanyol ressam Salvador Dali tarafından tasarlanan Chupa Chups, Perfetti Van Melle grubunun dünya pazarlarında yaygın ölçekte dağıtılan ve tüketilen en önde gelen markalarından biri. Türkiye’de de yıllardır pazarda bulunan birbirinden farklı lolipop ürünlerine ilave olarak, geçtiğimiz yıl büyük bir lansman ile jelly, yumuşak şeker, ürün kategorisine de güçlü bir giriş yaptı. Chupa Chups ürün ailesi her geçen gün büyümeye devam ediyor.

‘EĞİTİCİ ŞEHİR MİNOPOLİS’

Viyana Üniversitesi uzmanlarının iki yıllık araştırma ve planlama çalışmalarının ardından 2005’te Viyana’da açılan Minopolis, Arel Üniversitesi akademisyenlerinin uzun inceleme ve çalışmalarıyla Türkiye’ye ve kültürüne adapte edildi, böylece ortaya Türkiye’nin ilk Avrupai çocuk şehri Minopolis çıktı. Minopolis’te 4-14 yaş grubu çocuklar, kendilerine uygun boyutlarda tasarlanmış işyerlerinde hastane, itfaiye, TV stüdyosu, banka, fabrika vb.- rol oynama yoluyla 100 kadar iş kolunu tecrübe ediyor. Psikolog ve eğitimcilerin desteğiyle geliştirilen rol oynama modelleri, temalı istasyonlarda çok gerçekçi bir şekilde yaşatılıyor. Örneğin Minopolis’te itfaiyeci olmak isteyen çocuk, başka hiçbir yerde yapamayacağı şekilde simüle bir yangını söndürebiliyor. Çocuklar böylece gerçek dünyayı daha doğru algılıyor; yönetimi, liderliği, ekip ruhunu ve toplu olarak hareket etmeyi tecrübe ediyorlar.
Kaynak: İHA