Fatma Şahin'den Rendo Hastası Esra'ya Doğum Günü Sürprizi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Osler Weber Rendo denilen genetik bir hastalığa yakalanan 15 yaşındaki Esra Fermanlı’ya sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Fatma Şahin'den Rendo Hastası Esra'ya Doğum Günü Sürprizi
Yaklaşık bir buçuk yıl önce Osler Weber Rendo hastalığına yakalanan ve hastalağına çare bulunamayan Esra Fermanlı’nın, “Ölmek istemiyorum” çığlığına duyarsız kalmayan Fatma Şahin, yardım eli uzattı. Esra’yı yattığı Gaziantep Çocuk Hastanesi’nde ziyaret eden Şahin, küçük hastayla hazırladığı sürpriz doğum günü partisi öncesi sohbet etti. Esra’yı odasından çıkararak, partinin hazırlandığı yere götüren Şahin, Esra ile pasta kesti. Hastanedeki diğer çocuklara da oyuncaklar dağıtan Şahin, “Esra’ya bugün doğum günü kutlamasına geldik. Sağlığı ile ilgili de üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Kızımızın tedavisi için elimizden gelen yapılacak” dedi.

Şahin’in sürpriz doğum günü kutlaması ile büyük sevinç yaşayan Esra da Başkan Şahin’e teşekkür etti. Biran önce iyileşmek istediğini belirten Esra, “İnsanlara faydalı olabilmeyi çok istiyorum. Başkanımız buraya kadar gelerek doğum günümü kutladı ve benim tedavim için elinden geleni yapacağını söyledi, bu beni çok mutlu etti. İnşallah biran önce iyileşirim” diye konuştu.

Anne Ayşe Fermanlı ise Şahin’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, kızının biran önce sağlığına kavuşması dileğinde bulundu. Esra’nın durumuyla ilgili doktorlardan bilgi alan Şahin, belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.
Kaynak: İHA