Başkan Doğan, 'Bekirdere Şehrimizin Parlayan Yıldızı Oldu'
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalleri karış karış dolaşıp, ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor.

Başkan Doğan, muhtarlık binası altında oluşturulan ve yakında faaliyete geçecek fitness salonunda da incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.
Bekirdere ve Mehmet Ali Paşa mahallelerinin yıllarca şehirden kopuk kaldığını da söyleyen Başkan Doğan, “Göreve geldiğimiz günden itibaren bu bölgemize yükleniyoruz. Bir zamanlar unutulan, hizmet alamayan mahallemiz artık şehrimizin parlayan yıldızı oldu. Özellikle Cephanelik bölgemizde başlattığımız Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, Cephanelik Spor Kompleksi, mesire alanı, restoranlar, kafeler ve yapımı devam eden Şehir Hastanesi projesi bölgenin cehresini değiştirdi. Her şey güzel ama yarın daha da güzel olacak” diye konuştu.
Vatandaşlar da İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı sık sık mahallelerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını söylediler.
