Yeni bir televizyon kanalı geliyor

TV tarihinin izlenme rekorları kıran dizilerine ev sahipliği yapan atv, yeni kanalı a2 ile özlenen yapımları yeniden evlerimize getirecek.

Yeni bir televizyon kanalı geliyor
Yeni bir televizyon kanalı geliyor
Hasret bitiyor, efsaneler yeniden karşınızda. a2 yayın hayatına başlıyor.

Türkiye televizyonlarının lideri atv, kurulduğu 1993'ten bu yana Türkiye'de özel televizyonculukta, ilkleri başlatan, trendleri belirleyen, kitleleri ardından sürükleyen nice programlara ve efsaneleşmiş dizilere imza attı.

'Dizi atv'de izlenir' sloganıyla televizyon tarihinin izlenme rekorları kıran dizilerine ev sahipliği yapan atv, yeni kanalı a2 ile özlenen efsane dizileri yeniden izleyicilerin evlerine getirerek geçmişten geleceğe bir köprü olacak, içinizi ısıtacak ve yüzünüzde bir tebessüm bırakacak.

Efsane dizilerin yanı sıra seyircileri ekrana kilitleyecek futbol maçlarının da yer alacağı a2'den gözünüzü ayıramayacaksınız.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP MAÇLARI DA a2'DE!

Ziraat Türkiye Kupası grup maçları da tüm coşkusuyla Türkiye'nin yeni kanalı a2'de olacak. Kültürel değerlerimizden yola çıkarak kimi zaman eğlenceli, kimi zaman ise duygusal bir anlatımla hikâyesini izleyicilerine aktaran atv'nin efsane dizileri yeniden ekranlara geliyor.

Elveda Rumeli, Hatırla Sevgili, Bir İstanbul Masalı, Avrupa Yakası, Asmalı Konak, Selena, Adanalı ve daha fazlası...

Efsane aşklarıyla Bahar ile Seymen'i, Sütçüoğlu Apartmanı sakini Burhan Altıntop'u ve özlediğiniz bütün diğer karakterleriyle yayımlandıkları sezon boyunca izleyicileri ekrana kilitleyen diziler a2'de sizlerle buluşacak.

En sevdiğiniz dizileri tadını çıkararak izleyeceğiniz televizyonun yeni rengi a2 yakında sizlerle buluşacak.