Şaphane'de Ziraat Odası Yeni Hizmet Binası Açıldı

Şaphane Ziraat Odası'nın yeni hizmet binasının açılışı törenle yapıldı.

Açılış töreninde konuşan Şaphane Kaymakamı Asım Solak, ilçedeki kurum ve kuruluşların hizmet binalarının yenilenmesiyle, hizmet kalitesinin daha da artacağını belirtti.

Şaphane Ziraat Odası Başkanı Telat Bilaloğlu ise, odalarına 2 bine yakın kayıtlı çiftçinin olduğunu, 1992 yılından beri bir binanın küçük bir odasında hizmet verdiğini hatırlattı.

Yeni hizmet binasının depreme dayanıklı ve ihtiyaçlara cevap verilecek şekilde yapıldığını belirten Bilaloğlu, 'Tasarrufa giderek, eldeki imkanları en iyi şekilde kullanıp hayalini kurduğumuz bu binayı Şaphaneli çiftçilerimize kazandırmanın gururunu yaşıyorum. Bu mutlu günü yaşamamızda en önemli paylara sahip olan ve binamızın yapılmasına destek veren ilçemizin yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum.' dedi.

Daha sonra, Şaphane Ziraat Odası'nın iki katlı olarak inşa edilen yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.

Törene, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nejat Gamzeli, Belediye Başkanı Rasim Daşhan, Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş, Hisarcık, Simav, Tavşanlı ve Gediz ilçelerinin ziraat odası başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA