Fatsa'nın En Yaşlısına Ziyaret

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” dolayısıyla 107 yaşındaki Fatma Turanoğlu’nu evinde ziyaret etti.

Fatsa'nın En Yaşlısına Ziyaret
AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın “Çınarların Gölgesinde” başlıklı Büyüklere Vefa projesi kapsamında AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı, yaşlılara ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Ordu’nun en yaşlı vatandaşlarından ikincisi olan Fatma Turanoğlu’nu evinde ziyaret ederek Yaşlılar Günü’nü kutladı ve duasını aldı.

Başkan Abdullah Uçar ziyarette yaptığı açıklamada, “Devletimiz evde bakım hizmeti veriyor. Devlet Hastanesi’nden rutin kontrol ve hastamızın rahatsızlığı ve ihtiyacımız olduğunda doktoru ve ambulansı ile birlikte evimize kadar gelerek müdahale ediyorlar. Fatma teyzemizin ortopedik yatağa ihtiyacı olduğu gördük ve en kısa zamanda daha rahat etmesi için ortopedik yatağın sözünü verdik. AK Parti olarak, siyasi hayata başladığımız günden bu yana, yaşlılarımıza özel bir ilgi gösterdiğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Söz konusu yaklaşım, kuruluşumuzdan bu yana parti programımıza da yansımış ve yaşlılarımız için de özel programlar oluşturularak onlara terk edilmiş ve kimsesiz oldukları duygusunun yaşatılmamasını sağlayacak bir sosyal devlet anlayışının kaçınılmaz olduğu her daim vurgulanmıştır. Bu ziyaretlerimiz kucaklaşmak, helalleşmek ve hayır dua almak için iyi bir fırsattır. 107 yaşında Fatma teyzemizi Yaşlılar Günü vesilesi ile ziyaret ederek elini öptük. Fatma teyzemizin Sayın Cumhurbaşkanımıza dua ettiğini de öğrendik. İşte milletin adamı olmak ve millete hizmet etmenin karşılığı budur. Bu millete gerçekten hizmet ederseniz dua alırsınız ve dua alırsanız sizin sırtınızı kimse yere getiremez. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısının altında yatan sır da budur” dedi.

Ziyarete AK Parti Fatsa Kadın Kolları Başkanı Serpil Koçan, Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Dr. Mustafa Halıcı eşlik etti.

Eşi 25 yıl önce vefat ettikten sonra aile yakınlarının yanında kalan Fatma Turanoğlu, yatağa bağımlı olarak yaşamını sürdürüyor.
Kaynak: İHA