Vali Şahin Açıkladı Açıklaması Yarın Okullar Tatil Mi?

İstanbul Valiliği, eğitim ve öğretime engel teşkil edecek bir hava muhalefetinin beklenmediğini belirterek, pazartesi günü okulların açık olacağını duyurdu.

Vali Şahin Açıkladı Açıklaması Yarın Okullar Tatil Mi?
İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre ilimizde bu gece itibariyle kar yağışı yerini sağanak yağmura bırakacaktır. Bu sebeple 4 Ocak 2015 Pazartesi günü hava koşullarının eğitim-öğretime engel olmayacağı değerlendirildiğinden, okulların tatil edilmesi söz konusu değildir” denildi.

VALİLİKTEN SAHTE HESAPLARA UYARI

Öte yandan, İstanbul Valisi Vasip Şahin adına açılan sahte hesaplara da dikkat çekilerek vatandaşlardan bu hesaplara itibar edilmemesi istendi. Açıklamada, “Ayrıca son zamanlarda İstanbul Valiliği ve İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin adına açılan sahte hesaplar üzerinden kişi ve kurumsal görseller kullanılarak yapılan bir takım yanıltıcı paylaşımlarla vatandaşlarımızın yanlış bilgilendirildiği görülmektedir. Valiliğimizle ilgili haber, duyuru ve açıklamalar, resmi internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından yapılmaktadır. Bu sebeple www.istanbul.gov.tr internet adresi ile @vasipsahin, @TC_istanbul ve facebook.com/istanbulvaliligi sosyal medya hesapları dışında yapılan paylaşımlara vatandaşlarımız tarafından itibar edilmemesi önem arz etmektedir” denildi.

Kaynak: İHA