Kayseri Ticaret Odası 120'Nci Onur Yılı

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz: 'Kurulan 64. hükümetimizin aldığı ve alacağı kararlarla, ekonomik istikrarın da tesis edileceğinden hiçbir şüphemiz yoktur' 'Birlik ve beraberliğimize kasteden bölücü terör odaklarının, vatan ve millet sevgisinden nasibini almamış sözüm ona akademisyenlerin, bir takım kumpas ve komplolarla ülke idaresini ele geçireceklerini zannederek paralel devlet yapılanmasına yeltenenlerin hiçbir zaman başarılı olamayacaklarına olan inancımı ifade etmek istiyorum'

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 'Kurulan 64. hükumetimizin aldığı ve alacağı kararlarla, ekonomik istikrarın da tesis edileceğinden hiçbir şüphemiz yoktur' dedi.

Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odasının 120'inci Onur Yılı Töreninde yaptığı konuşmada, odanın faaliyetlerinde katılımcı demokrasiyi hakim kılmaya çalıştıklarını belirterek, geçen yıl yaptıkları memnuniyet anketinde yüzde 70 oranını geçtiklerini söyledi.

Üyelerinin memnuniyetini ön planda tuttuklarını vurgulayan Hiçyılmaz, meslek komitelerinden gelen çözüm önerilerine odaklanan ve gündemini ona göre belirleyen bir anlayışıyla odayı yönettiklerini dile getirdi.

1 Kasım seçimlerinde siyasi istikrarın yeniden tesis edildiğine işaret eden Hiçyılmaz, 'Kurulan 64. hükumetimizin aldığı ve alacağı kararlarla, ekonomik istikrarın da tesis edileceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. Ancak, iş dünyası olarak bizleri mağdur eden Çek Yasası gibi, neredeyse tamamına yakını işveren aleyhine sonuçlanan, işçi-işveren davaları gibi, bazı konularda yeniden düzenleme yapılmasını talep etmekteyiz' diye konuştu.

Mücadelesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanında olduklarını vurgulayan Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

Birlik ve beraberliğimize kasteden bölücü terör odaklarının, vatan ve millet sevgisinden nasibini almamış sözüm ona akademisyenlerin, bir takım kumpas ve komplolarla ülke idaresini ele geçireceklerini zannederek paralel devlet yapılanmasına yeltenenlerin hiçbir zaman başarılı olamayacaklarına olan inancımı ifade etmek istiyorum. Tüm bu saldırılar, halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanımız olarak, sağlam iradeniz ve dik duruşunuz sayesinde engellenmekte ve bertaraf edilmektedir. Bu uğurda yapmakta olduğunuz mücadelede sonuna kadar sizinle birlikte olduğumuzu bilmenizi isterim.'
Kaynak: AA