CHP Kayseri İl Başkanlığına Siyah Çelenk Bırakıldı

Kayseri'de, kimliği belirsiz kişiler tarafından CHP İl Başkanlığı önüne, siyah çelenk ile poşet içerisinde kaset, acı biber ve CD bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, dün gece 5 araçla gelen yaklaşık 15 kişilik grup, il başkanlığı önüne, yanlarında getirdikleri siyah çelenk ile CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve partiyi hedef alan hakaret içerikli notların üzerine yapıştırıldığı kaset, acı biber ve CD bırakarak uzaklaştı.

Sabah partiye gelen görevliler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, parti önüne bırakılan ve üzerinde 'Alkolü meşrulaştıran sizsiniz', 'Milletin evladı Adnan Menderesi asan sizsiniz', 'Ezanı Türkçe okutan sizsiniz' gibi notların yazılı olduğu kasetlere ve acı biber poşetlerine incelemek üzere el koydu.

Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın hala soruşturma aşamasında olduğunu, faillerin tespit edilmeye çalışıldığını söyledi.

Benzer bir eylemin Burdur CHP İl Başkanılığına da yapıldığını belirten Keskin, polisin olay yerindeki güvenlik kamera görüntülerini topladığını, şahısların yüzlerinin net olarak görüntülere yansıdığını kaydetti.

Keskin, bilgilerin ve eylemi gerçekleştirenlerin netleşmesini beklediklerini, konuyla ilgili yarın basın açıklaması düzenlemeyi planladıklarını ifade etti.

Kaynak: AA