Kadınhanı'na Yeni Anadolu İmam Hatip Lisesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' çerçevesinde, hayırsever bir vatandaşın katkısıyla Kadınhanı'na yapılacak 12 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi için mutabakat zaptı, valilik binasında düzenlenen törenle imzalandı.

Konya Valisi Muammer Erol, Konya Valilik binasında gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada Konyalı ve Kadınhanılı hayırseverlerin doğdukları toprakları unutmadığını ve ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Bu anlamda tüm hayırseverlere teşekkür eden Erol, iş adamlarına bu hayırlı işlerin yanı sıra ilçelerine ve şehirlerine yatırım yapma çağrısında bulundu.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy da eğitime yüzde 100 destek kampanyasının yürütüldüğü 2003 yılından bu yana Konya'da, imzalanan bu protokolle eğitime kazandırılan derslik sayısının 2 bin 79'a ulaşacağını söyledi.

Katkılarından dolayı hayırsever Ahmet Aydın'a, hayırseverlerle sürekli bağlantı içerisinde olan İlim Yayma Cemiyeti Kadınhanı Temsilcisi Halil Özcan'a ve tüm hayırseverlere teşekkürlerini ileten Gürsoy, bu davranışların tüm topluma örnek olması temennisinde bulundu.

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük de Kadınhanılı iş adamlarından ilçelerine bu tür hayırları yapmalarını ve daha başka yatırımlarda da bulunmalarını istedi.

Kaynak: AA